sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vedensuodatin

Olen jo pitkään halunnut hankkia vedensuodattimen, joten eilen päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja kävin katsomassa Clas Ohlssonilla olisiko siellä vedensuodattimia. Löytyihän sieltä, eikä hintakaan ollut paha. Aqua Optiman kannu maksoi 19,99 ja pakkauksessa tuli mukana ensimmäinen filtteri. Nuo filtterit pitää vaihtaa kuukauden välein, ja latasinkin jo puhelimeeni appsin, joka muistuttaa kun filtteri pitää vaihtaa.
Vedensuodattimen ideana on, että se poistaa vesijohtovedestä klooria, kalkkia, torjunta-aineita sekä lyijyä ja raskasmetalleja. Vesi maistuu raikkaammalta  ja erityisesti kahvin maku paranee. Plussana myös, ettei kahvinkeittimestä tarvitse poistaa enää kalkkia, kun suodatinkannu on sen jo tehnyt. 
Oon niin innoissani tästä! Harkitsin myös hankkivani lasisen juomapullon, mutta niiden hinta on melko suolainen. Pitää kyttäillä jos tulisi tarjoukseen.
Parina viime päivänä aurinko on paistanut ihanasti. Meidän uusi asunto on niin päin, että aamuaurinko osuu juuri sopivasti parvekkeelle. Kissatkin nauttii.
Nyt mene herättelemään Jesseä, se on ihan mahoton lapamato.

Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti