torstai 9. huhtikuuta 2015

Can't you feel it dear, springtime is here.


Valmistuin viimein koulusta ja on kyllä helpottunut olo.

No mutta, elämä ottaa elämä antaa. Kesä tulee kovaa vauhtia ja oma fiilis on hyvä. Mikäs sen tärkeämpää. Nyt voin taas keskittyä elämiseen. Teen mun ja Jessen yhteisestä asunnosta videon, kunhan saadaan laitettua se meidän näköiseksi. Vaikka muutosta on kohta pari kuukautta, ei olla saatu edes verhoja laitettua. 
Vähän kuumottelis heittää tukka turkoosiksi, olen ollut jo liian pitkään mustilla hiuksilla. Mutta työnhaku edessä, niin ei ehkä ole kaikkein paras boosti siihen. Kuten ei ole mun tämänpäiväinenkään hankinta, nimittäin napit poskiin. 
Olen tosi pitkään miettinyt poskilävistyksiä niin tänään sitten kävin ne ottamassa. Putkassa niin kuin aina. Mummon antama satanen meni hyvää käyttöön.

Siriukselle tuli vaikea ihottuma leikkauksen jälkeen kaulaan. Kuulemma muoviallergia jonka 
  muovinen kauluri sitten laukaisi. Rasvaa on laitettu ja antibiootteja syötetty, mutta vieläkin raukka joutuu olemaan uimarenkaan kanssa. 
Erikoisehostuksen näytössä tein The Nightmare Before Christmas- elokuvasta tutun Jack Skellingtonin. Mallina oli mun ihana pikkusisko, ja se näytti vielä söpömmälle tuo haalari päällä, jonka tilasin EMP:ltä.
Ei onnistunut ihan täydellisesti, mutta itse olin kuitenkin tyytyväinen. Erikoisehostus oli mun lempiaine koulussa.              


-Ghoulina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti