torstai 18. kesäkuuta 2015

Cousin Itt has tested and approved all of these hair products.

Ajattelin tänään kirjoittaa vähän hiustenhoitotuotteistani. Värjäsin eilen hiukseni violetiksi joten hiukset ovat nyt melko kuivassa kunnossa värinpoiston jäljiltä. Violetista tukasta tulee myöhemmin parempia kuvia, en raaski nyt pariin päivään sitä föönata tai suoristaa joten se on aika luonnollisessa tilassa (lue: pörröinen).

Aikaisemmin olen käyttänyt paljon kampaamon shampoita ja hoitoaineita, mutta olen tullut siihen tulokseen, että kyllä ihan markettituotteetkin ovat yhtä hyviä kunhan vain valitsee ne itselle sopivat tuotteet. 

Pesuun ja kosteuttamiseen käytän tällä hetkellä Lifehairin Oliivi-sarjan shampoota ja hoitoainetta. Samaan sarjaan kuuluu myös pyyhekuiviin hiuksiin suihkutettava hoitoaine, jota ei tarvitse pestä pois. 
Oliivi- tuotteiden loppumista odottelevat Bio Richin shampoo ja hoitoaine. 


Pesun jälkeen suihkutan hiuksiini Bio Richin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Noin kerran kuussa käytän syväpuhdistavaa shampoota, joka poistaa hyvin kaikki muotoilutuotteiden jäämät hiuksista. Syväpuhdistavan shampoon jälkeen tulee kuitenkin läträtä hoitoaineella, sillä syväpuhdistava shampoo on hieman rankempi hiuksille kuin normaali shampoo. 
Hiusnaamiona/tehohoitona käytän kookosrasvaa. Eli laitan rasvaa enimmäkseen latvoihin hetki ennen suihkuun menoa ja pesen hiukset ihan normaalisti sen jälkeen. 


Pesu vie luonnollisia öljyjä pois hiuksista ja rasittaa aina hiusta, joten pyrin pesemään hiukset mahdollisimman harvoin. Kuivashampoolla saa kätevästi siirrettyä hiusten pesua yhden päivän eteenpäin. Batisten kuivashampoot ovat todella kehuttuja ja osa niistä on jopa vegaanisia! Ja suuri plussa aivan ihanista ja raikkaista tuoksuista.  

Harjoina mulla toimii ihan perus musta Tangle Teezer ja matkalla leopardikuvioinen Tangle Teezer. Tangle Teezereiden harjakset ovat hyvin pehmeitä, joten ne ovat hellävaraisempia hiuksille kuin ns. normaalit harjat.  

Olen aivan rakastunut kaikkiin Lifehairin tuotteisiin sillä ne ovat todella edullisia mutta toimivia, vegaanisia ja suomalaisia! Lifehairin tuotteita myydään muunmuassa Sokoksilla, mutta heillä on myös nettikaupppa jossa valikoima on todella suuri. Lifehairilta löytyy siis tuotteita hiusten, ihon ja kodinhoitoon.

http://www.lifehair.fi/shop/product_catalog.php?c=27&page=2

Hyvää juhannusta kaikille!

- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti