lauantai 8. elokuuta 2015

Metal in my head, peace in my heart.


 Toissa keskiviikkona oli kauan odotettu AC/DC:n keikka Hämeenlinnassa. Bändi on yksi suosikeistani, joten oli aivan uskomatonta nähdä heidät vihdoin livenä. Seuraavana päivänä töissä hieman väsytti, jaksoin juuri ja juuri työpäivän loppuun asti. Loppuilta kuluikin sohvalla.

        Viikonlopuksi menimme rauhoittumaan perheeni mökille, tuttavallisemmin Hiekkalaan. Hiekkala on aina ollut minulle tärkeä paikka pienestä pitäen. Olin 2 viikkoa vanha kun isäni vei minut ensimmäisen kerran katsomaan Hiekkalan metsiä rintarepussa. Ympäristössä riittää tutkittavaa ja siellä on jos jonkin moista surisijaa ja pörisijää. Mökkiä ympäröivä metsä on meidän oma, joten sitten kun kisuista aika jättää, on niiden tuhkat hyvä ripotella sinne. Saavat sitten siellä yhdessä temmeltää.

Lauantai ja sunnuntai sujuivat rennoissa merkeissä luonnon keskellä. Pelasimme mölkkyä ja yhtä kivaa apinapeliä, kävimme 10 kilometrin lenkillä ja grillasimme. Mulla oli matkassa omat "lihat" jotka ostin Ruohonjuuresta. Harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa, ainakin yksi grillimix oli tosi hyvä. Siinä oli yksi makkara, 3 nakkia ja joku pihvi. Nam nam. Hiekkalassa nukuttaa aina paremmin kuin kaupungissa ja jopa Jesse nukkui hyvin, vaikka uniongelmainen onkin.


Luin Jesselle myös Herra Hakkaraisen yöllisistä seikkailuista. Mauri Kunnaksen kirjat ovat kyllä aivan parhaita. Ja mikä onkaan se pieni musta pallero joka on lähes joka kuvassa kävelykeppeineen ja silinterihattuineen?
Viime viikonloppuna menin pikästä aikaa Kuopioon porukoille. Samalla reissulla oli hyvä käydä nauttimassa palkkapäivän antimista. Sunnuntaina ennen kotiinpaluuta kävimme Hiltulanlahdella sijaitsevassa eläinpuistossa ihastelemassa kaikenlaisia karvaisia kavereita. Ehdottomasti paras tuttavuus oli minipossu Aaron, joka piti kovasti rapsuttelusta. Ja ykkösnähtävyys olivat tietenkin kissanpennut. Tämä yksilö oli kovinkin vilkas ja kun siskot nukkuivat päiväunia hän ei olisi malttanut edes häkissä pysyä.

Kotimatka sujui rattoisasti Hohdon parissa ja juna-asemalla olikin minua
jo vastassa kauan kaivattu avomieheni.Pullo Felix Felicis- juomaa varten,
kunhan saan sellaista käsiini. Myöskin H&M:ltä.Kuopion ostoksia:

H&M:ltä luurankohuivi, meikkipussi ja lyhyt t-paita.
Carlingsilta ostin lyhyen mintunvihreän topin ja Jesselle kravatin. 
Luurankohuppari Cybershopista.
Ihanat maisemat töissä. 


Eilisen illan meikki kun katsastimme kaverini
kanssa ensimmäistä kertaa Keltaisen talon. Mietin pitkään, ostanko näitä kun soijajäätelöt tuppaavat yleensä olemaan melko makeita. Yllätyin positiivisesti, nämä maistuvat aivan mansikkaeskimoille.
- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti