lauantai 29. elokuuta 2015

You think the only people who are people are the people who look and think like you.

Käytiin kullan kanssa tänään pitkästä aikaa Jack the Roosterissa syömässä. Söin Veg Zeppelinin, mikä oli paras vaihtoehto vegaanisista ruuista minkä olen tähän mennessä kyseisessä paikassa syönyt.  Purilaiseen sisältyy siis juusto, mutta annoksen saa helposti pyytäessä vegaanisena. Oli kyllä niin hyvää, ah.

Ennen ruokailua käytiin vähän pyörimässä kaupungilla. Viiden tähden elokuvadivarista löytyi Walking Deadin juliste, pari kauhuleffaa ja Night Of The Living Deadin t-paita. Paita oli XL- kokoa, joten mietin pitkään otanko sen ja tinkasin vielä hintaa alaspäin kassalla. Kun kokeilin teepparia kotona se sopikin kuin nyrkki silmään. Yllätyin positiivisesti, vaikka minussa ei olekaan mitään muuta XL- kokoista kuin sydän. ;) Vaatteissa tuntuu vaihtelevan todella paljon tuo kokoskaala. 


























Vanha suoristusrautani sanoi sopimuksensa irti monen vuoden käytön jälkeen, joten kävin hankkimassa uuden raudan. Koko sen ajan kun olen hiuksiani suoristanut on mielessäni pyörinyt yksi tietty rauta, suoristusrautojen jumala. Ghd. Koskarissa tukka-aineita ostaessani huomasin että kyseinen rauta oli alennuksessa, joten päätin viimein kotiuttaa sen. Tämän aamuisen testin perusteella ghd- rautani on puhdasta kultaa. Ghd:llä voi tehdä myös kiharoita, sillä siinä on pyöristetyt reunat. 



Come run the hidden pine trails of the forest
Come taste the sun sweet berries of the Earth
Come roll all the riches all around you
And for once, never wonder what they're worth. 

The rainstorm and the river are my brothers
The heron and the otter are my friends
And we are all connected to each other
In a circle, in a hoop that never ends.

- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti