sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Trick or treat?

Hurraa, koko vuoden paras kuukausi on täällä! Tänä vuonna olen oikein panostanut halloween koristeisiin ja niitä onkin ollut kivasti tarjolla kaupoissa. Ajattelin tehdä viimein videon kodista ensi viikonloppuna tai sitten vain kuvailen parhaimmat kohdat, kunhan saan koristeet paikoilleen. Osan ehdin jo laittaa, mutta kovalla vaivalla pakoilleen saadut hämähäkinseitit kiinnostivat kissoja sen verran, että ne oli pakko repiä alas. 


Ensin kuitenkin viime lauantailta baariasua. Käytiin murun kanssa pitkästä aikaa vähän ulkoilemassa ja oli kyllä mukavaa. 


 Rakastan kaikkia karvatakkeja ja illalla oli jo sen verran kylmä että päätin laittaa jo (feikki)turkin päälle. Laukku ja takki on molemmat H&M:ltä. Yllätys yllätys :D

Uusista ihanista kengistä oli vaikea saada hyvää kuvaa. Ovat yllättävän mukavat jalassa vaikka korkeat ovatkin. Kengät myös hömpältä. 

Pidin pienen tauon pidennyksistä kun en saanut aikaiseksi varattua laittoaikaa tarpeeksi ajoissa. 
 


Eilen kävin keskustassa hieman aikaa kuluttamassa ja hakemassa uudet silmälasit! Jokailtainen pään jomotus kertoi ettei kaikki ollut ihan kohdallaan ja onneksi ei ollut mistään vakavammasta kyse kuin näön huonontumisesta. Kaukonäkö on huonontunut lähinnä vain taittovirheen takia, mutta se saatiin korjattua laseilla.
 Kehykset ovat Red or Dead merkkiset ja erityisesti rakastuin tuohon vihreään vivahteeseen alareunassa. Lasit tilasin siis Koskikeskuksen Specsaversilta ja sain siellä todella hyvää palvelua. :)
 Lisää halloween juttuja! Noitahattu, luurankosukat ja kynsitarrat H&M:ltä, luurankoteeppari ja sukat Lindexiltä poikien puolelta ja tekoripset, pääkallot sekä violetit lepakkovalot Tokmannilta. Hanskat ja kurpitsa löytyivät Prismasta. 
Kynsitarrat laitoin näppäimistöön. 
- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti