keskiviikko 23. joulukuuta 2015

I've seen the Exorcist about a 167 times, and it keeps getting funnier every single time I see it.

Fiksuna ihmisenä jätin jouluostokset taas viime tippaan, mutta selvisin kuitenkin hengissä tämän päivän koettelemuksista. Joulukinkku olisi kannattanut hakea varmaan aivan joulukuun alussa Ruohonjuuresta, mutta en niin tehnyt niin nyt täytyy tyytyä itse tehtyyn seitankinkkuun. Toivottavasti onnistuu. 

Viime viikolla oli burleskin joulunäytös ja vaikka jännitti aivan älyttömästi niin se meni todella hyvin! Ensimmäisessä näytöksessä pääsi verenpaineet hieman kohoamaan, kun huomasin kävellessäni että stay upit olivat päässet valumaan. Onneksi sain sniikisti niitä vähän nostettua yhdessä kohtaa ja mikä parasta, en jäätynyt vaikka tulikin pieni paniikki. Toinen näytös meni paremmin ja onneksi Jesse oli katsomassa juurikin tuota paremmin mennyttä näytöstä. 


Osasin jopa tehdä gifin!


 Viikonloppuna käytiin Jessen kanssa laivalla katsomassa Michael Monroeta. Oli ihan mukavaa, hytti oli ihana mutta petyin vähän taxfreehen. Ostin vähän karkkia ja Oreoja, mutta ei siellä oikein mitään muuta kivaa ollut. 

Hytissä oli hyvä valaistus kuvien ottamiseen. Kerrankin sain meikistä hyvän kuvan. 


Mun uusin rakkausruoka on omenakanelipuuro. Pilkon omenan ja pehmennän sitä hieman kattilassa mantelimaidon kanssa ja lisään siihen kanelia. Sitten vain sekoitan sen normaaliin puuroon. Ihana iltapala, mukava mennä nukkumaan kun on mahassa lämmin olo.


Hyvää joulua kaikille!

- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti