maanantai 15. helmikuuta 2016

Operation Thelma

Cybershopiin saapui vähän aikaa sitten uusi suoravärisarja, Herman's Amazing.Värejä ei ole testattu eläimillä ja ne ovat vegaanisia. Hiukseni olivat kaivanneet jo pitkään uutta väriä ja halusin testata jotain uutta. 


Sarjassa on todella hyvä valikoima hieman erikoisempia värejä ja kaikista saa tehtyä pastellisemman version tonerin avulla. 


Värinpoisto oli hieman riittoisampi kuin Cybershopin muut värinpoistot ja vaikka väripurkki vaikuttikin pienelle alkuun, se riitti hyvin. Lisäsin tosin hieman hoitoainetta, koska halusin mahdollisimman vaalean lopputuloksen. 


Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka tyvi näyttääkin tietyssä valossa siltä kuin Beetlejuice olisi siellä käynyt tekemässä taikojaan. Täytyy kokeilla jos tuo pieni homehtava vivahde lähtisi pois hopeashampoon avulla. Monissa paikoissa sanotaan että "ei tummia silmiä tummien huulten kanssa!", mutta minä sanon että Fuck it! Kokeilin ensimmäistä kertaa mustaa smokey eyesiä mustan huulipunan kanssa ja oloni oli todella kotoisa. Joskus se on vain niin että go big or go home.:)


Suoravärit on hauskoja siitä kun mulla ainakin ne näyttää aivan erilaiselle riippuen valosta. 
Herman'sin värinpoisto tuoksui aivan jumalaiselle ja on edullisempikin kuin muut ns. kunnon värinpoistot mitä olen käyttänyt. 

Tässä on vielä väri puhtaassa luonnon valossa.

 
Rakastan verigreippiä ja yllätys, yllätys Hello Kittyä. 

- Ghoulina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti