tiistai 9. helmikuuta 2016

You can't judge a bat by its wings, right?

Viimeviikko meni kipeänä sisällä homehtuessa. Perjantaina ei vieläkään ollut aivan täysin hyvä olo, mutta oli pakko päästä ulos tuulettumaan. Kävimme Bändärissä katsomassa pari burleskiesitystä ja lähdimme ajoissa kotiin. 














 
                                                               


                                                                       

                                                                       Illan asu:




Halusin maistaa jotain erilaista drinkkiä kuin ainaista kaljaa niin join ufomehua...


ja siksi musta tuntui tälle kun lähdettiin keilaamaan murun kanssa seuraavana päivänä. 



Meillä oli virallinen 2-vuotispäivä eilen, niin käytiin sitä juhlistamassa vähän etukäteen siis lauantaina. 



En muistanutkaan miten kivaa keilaaminen on!


Olen niin onnekas kun olen saanut sellaisen ihmisen elämääni kuin Jessen. <3


Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa bataattiranskalaisia ja niistä tuli aivan taivaallisia!

Ohje: 
1 kg bataattia
2 rkl rypsiöljyä

mausteet:
1 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
1 tl kookossokeria
1 tl pippuria
chilijauhetta oman maun mukaan

Kuori ja leikkaa bataatit reilunkokoisiksi ranskalaisiksi. Ranut kutistuvat uunissa aikalailla, joten ne saavat olla isoja. Huuhtele ranut hyvin ja kuivata huolellisesti talouspaperin päällä. 
Laita kuivuneet ranut muovipussiin ja rypsiöljy perään ja ravista huolellisesti. Sekoita mausteet omassa kulhossa ja heitä pussiin. Sekoita taas huolellisesti. Levitä ranskalaiset uunipellille ja paista 225 asteessa noin 30-40 min. 

- Ghoulina


                                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti