lauantai 26. maaliskuuta 2016

Bride of Frankenstein, I'll make you come alive. Oh won't you please be mine?

Pääsiäinen alkoi lupaavasti päivystysreissulla perjantaina. Torstai-iltana alkoi migreeni ja otin kohtauslääkkeen ja menin nukkumaan. Kun perjantaina heräsin, pää oli vieläkin kipeä ja otin 2 kohtauslääkettä mutta ne eivät auttaneet kuin hetkeksi. Piti sitten lähteä Acutaan ensimmäistä kertaa migreenin takia. Onneksi Jesse oli kotona niin ei tarvinnut bussilla lähteä muovipussi kädessä matkustamaan. Mua jännitti aivan kamalasti kun en koskaan ollut ensiavussa käynyt niin että sinne joutuisin jäämään. Olin tipassa noin tunnin ja kipu helpotti onneksi nopeasti kun sain lääkkeet suoraan suoneen. Hoitajat olivat todella ystävällisiä, mutta en meinannut ymmärtää lääkärin puhetta kun ei ollut Suomesta kotoisin ja hän puhui todella nopeasti. Mulla on molemmissa kämmenselissä mustelmat, kun hoitaja yritti ensin laittaa tippaa molempiin käsiin, muttei onnistunut ja lopulta tippa oli pakko laittaa kyynertaipeeseen. 


Tällä kertaa olin ajoissa ostamassa vegaanista pääsiäismunaa, yleensä kaikki hieman erikoisemmat vegaanijutut loppuvat kaupoista nopeasti. En kestä kun tuo laatikko on niin söpö. <3


Ostin uusia ihonhoitotuotteita Ruohonjuuresta, kun otsani on jostain syystä puhjennut kukkaan niin täytyy nyt kokeilla jos sen saisi siistiksi hieman tarkemmalla hoidolla. 
Himalajan suolasaippuaa kehuttiin muistaakseni Facebookin vegaanikosmetiikka- ryhmässä. Tuon pitäisi puhdistaa hyvin epäpuhdasta ihoa ja tasapainoittaa kuivempia alueita. Olen kokeillut saippuaa vasta kerran, mutta iho tuntui ihanan sileälle pesun jälkeen. Suolasaippua ei sovi siis meikkien puhdistukseen ja tuon kannattaa antaa hetken vaikuttaa iholla ennenkuin pesee pois. Ja huulia sekä mahdollisia haavoja kannattaa varoa, mulla ainakin kirveli todella paljon kun saippuaa meni vahingossa huuliin. 
Vihreä sieni on kuivan ihon Konjac Sponge, ja sillä voi pestä silmänympärysihonkin. Sieni riittää yksinäänkin kasvojen pesuun, jos ei ole kauheasti meikkiä, mutta sitä voi käyttää myös pesuaineenkin kanssa. 
Ja ihanin löytö oli Laveran All-round cream. Halusin jonkun voiteen joka riittää kosteuttamaan myös silmänympärysihoa, sillä en jaksa enää ostaa erikseen kaikkia maailman rasvoja. Voide on ihanan paksua, mutta se imeytyy todella nopeasti ihoon ja iho jää ihanan hohtavaksi. 


Ostin talveksi alennuksesta ihan perus kevyen toppatakin ja tuunailin sitä vähän enemmän oman näköiseksi. Anteeksi, olen kotona usein ilman housuja ja en nyt jaksanut niitä laittaa kuvan ottamista varten. :D


Huppuun laitoin niittejä vanhasta niittivyöstä. 


Pitää varmaan vielä ratkoa pois tuo tyhmä pyöreä patchi tuolta takin alareunasta. Se oli takissa kiinni kun ostin sen. 


Olen ihan rakastunut Frendeihin ja niitä ollaan Lunan kanssa katsottu paljon tänään. 

Hyvää pääsiäistä!

- Ghoulina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti