sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Devil says kill

Eilen kävin tooodella pitkästä aikaa Teerenpelissä katsomassa burleskia siskon kanssa. Nuo Teerenpeli Teaset ovat sen verran kuumaa kamaa, että ne myydään loppuun tosi nopeasti niin mulla on aina mennyt ihan ohi.Perjantai-illan laadukasta kauhua. Can't go wrong with Night Visions!


Kokeilin ensimmäistä kertaa tätä kampausta ja sai kyllä hetken väkertää! Tuohon victory rolliin en ole ihan täysin tyytyväinen, hiusten täytyisi vielä hieman kasvaa niin saa tehtyä paremmin. Ja kampaus on hieman toispuoleinen sivusiilin kanssa, mutta ajattelin sen kasvatella pois niin saa helpommin tehtyä erilaisia kampauksia. Hiukset kaipaisivat myös hieman lisää väriä.


Harvinaista että suoraan edestä otettu kuva näyttä sellaiselle, että sen kehtaa julkaista. 


Sain viimein kavennettua tuon hameen! Ei ollut muuten hyvä yhdistelmä verkkosukkikset ja baarijakkara, jossa on istuinpehmuste niiteillä kiinni. Onneksi hame on sen verran pitkä ettei sukkahousujen repeytynyt osa vilkkunut. :)

Vermillion Damesilla on muuten ensimmäinen esitys ennen viime kirjoituksessa mainitsemaani tapahtumaa Teatteri La Stradassa 13.5.. Tapahtuma löytyy Facesta täältä.

- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti