tiistai 19. huhtikuuta 2016

"It's useful being top banana in the shock department."

Viime lauantaina kävin etsimässä kirpparilta paitaa burleskiesitykseen. Kävin Radio kirppiksellä ja paita löytyikin heti ensimmäisestä pöydästä ja vieläpä oikean kokoisena.


Samasta paikasta löytyi myös tämä body joka on kyllä niin mulle tehty! Meow meow!


Päällä mulla oli pari vuotta sitten H&M:ltä ostettu leopardikuvioinen maximekko. Oli mulla vielä kaulahuivi ja hanskat, mutta kohta ei enää niitäkään tarvitse. Kesä tule jo!Alunperin ajattelin etten meikkaa ollenkaan, mutta sitten muistin tuon sinisen luomivärin ja halusin laittaa sitä.:)Löysin viimeviikolla myös haaremihousut kotikäyttöön kirppikseltä. Mun mielestä noita on vieläkin kaupassa myynnissä ihan täysihintaisena, itse maksoin niistä jäätävät 3 euroa. 

Vähän huvittaa, että miten monta vuotta sitä on tullut maksettua vaatteista ihan liikaa kun kirpparilta löytyy usein tosi edullisestikin omaa silmää miellyttäviä vaatteita. Ja divareista löytyy leffat, kirjat ja levyt todella edullisesti. Tampereella on onneksi paljon hyviä kirppareita. :)


Tänään tein pitkästä aikaa uuniperunoita. Kastikkeen tein kuvassa olevista aineista, tosin laitoin vain yhden paprikan. Kuullotin sipulia ja paprikaa pannulla ja lisäsin sienet. Annoin niiden hetken lämmetä ja lisäsin pippuria ja grillimaustetta. Sitten sekoitin sienisysteemin vegaaniseen creme fraicheen.


Pesin perunat ja laitoin ne folion sisään. Folioon kannattaa pistellä reikiä haarukalla. Paistoin perunoita 225 asteessa ensin 30 minuuttia ja sitten vähensin lämpöä 200 asteeseen ja paistoin vielä toiset 30 minuuttia. 


Sitten vain foliot pois ja ristiviillot keskelle perunaa niin täytteen saa laitettua perunan keskelle. 
Ihan sairaan hyvää!:)

Meillä on muuten esitys ensi kuun 20 päivä teatteri La Stradassa. Lippuja saa ennakkoon Ballerina & Liikunnasta ja tapahtuma löytyy facesta nimellä The Daring buds of May. Samassa tapahtumassa nähdään myös joidenkin meidän ryhmäläisten sooloesityksiäkin!:)

- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti