perjantai 8. huhtikuuta 2016

Sweet dreams are made of these. Who am I to disagree?

Viimeinkin saan paljastaa ihania uutisia burleskista! Pääsin alkuvuodesta esiintyvään ryhmään ja ensimmäinen esitys on jo ensi kuussa! Hii! Oon niin innoissani tästä! Saadaan vaikuttaa enemmän esitykseen kuin normaaleilla viikkotunneilla ja tuoda enemmän omaa persoonaa esiin. Meillä on ihana ryhmä koossa ja aina treenien jälkeen hymyilyttää ja ei malttaisi alkaa nukkumaan illalla kun tekee mieli vaan hyppiä innostuksesta. 
Ilmoittelen esityksistä ja paikoista sitten lähempänä, mutta käykää nyt ensin katsomassa meidän nettisivut:

ja käykää tykkäämässä myös facessa:




Radiokirppikseltä löytyi uusi hieno kotipaita. Mukavimmat kotivaatteet tällä hetkellä ovat ehdottomasti jättipaita ja ylipolvensukat tai polvisukat. 


Mun lempiruoka tällä hetkellä. Monami Frostilta varastettu salaattiohje hieman muokattuna.
Eli avokado, keitettyä riisiä, kurkkua, salaattia ja kikherneitä. Vähän sitruunamehua, grillimaustetta, suolaa ja rypsiöljyä. Ah<3
Alkuperäinen ohje löytyy täältä:


Stockmannin hulluilta päiviltä löytyi vegaanista suklaata jota olen etsinyt pitkään! En ollut varma tykkäänkö marsipaanista, en muistanut mille se maistuu. Mutta se olikin hyvää, ainakin tuossa suklaassa. :)


Tämän päivän asu. Tekonahkatakin löysin syksyllä muistaakseni JC:stä. Siinä on hapsuja hihoissa ja takana! Ei kyllä näy oikein hyvin tuossa kuvassa.


Meillä on ihan welcome to the jungle- fiilis parvekkeella uuden puskan ansiosta. 


- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti