maanantai 2. toukokuuta 2016

Rock babies and Hello Kittys

Vappuviikonloppu sujui tänä vuonna aika rauhallisissa merkeissä. Jessellä sattui aamuvuorot lauantaille ja sunnuntaille, joten ei kauheasti menty eikä meinattu. Vappu on muutenkin sellainen juhla, milloin jään mielummin kotiin. Kaikki tuntuvat olevan kauheassa kännissä ja baarit ja keskusta on ihan tukossa.


Torstaina kävimme Yo-talolla katsomassa melko uutta bändiä, Shiraz Linea. Oli ihanaa, kun katsojia oli sen verran vähän että pystyi istumaan koko keikan ja silti näki hyvin lavalle. Alkaa jo ikä painaa ;) Ja tuli jotenkin outo olo kun on tottunut katsomaan hieman vanhempaa väkeä lavalla, mutta tällä kertaa soittajat olivat vielä melkein sakkolihan puolella. Todella hyvin kuitenkin soittivat, toivottavasti pitävät oman linjansa eivätkä heitä hommaa läskiksi niinkuin Sonta Cruzille kävi. 


En ole aiemmin paljon tän väristä huulipunaa käyttänyt, koska olen ajatellut että se on liian Tuksu, mutta ei se olekaan! Rakastuin siihen sen verran että laitoin sitä lauantainakin. 


Hienot naiset ottavat kuvia vessassa, eikös niin?


Rakastan tota mekkoa koska "hello bootay!"Kerrankin leima oli mieleinen.


Tein itse jääteetä ja hyvää tuli! Laitoin 7 teelusikkaa puruja litraan vettä ja annoin niiden lillua viisi tuntia ja kaadoin purut pois. Vähän sitruunamehua ja ehkä vähän sokeria, jos sille tuntuu. 


Arboretum <3


Tilattiin perjantaina pitkästä aikaa ruokaa Sannalta ja kokeilin uutta seitankebabbia. Oli hyvää, mutta mausteita olisi voinut olla ehkä hippasen enemmän. 


Lauantain asu.
Ollaan puhuttu pitkään että sängyn päälle tarvitsisi jonkun yö-/lukuvalon ja Jesse löysi kirpparilta tän! 


Siitä on varmaan jo pari kuukautta, kun tilasin tän maailman siisteimmän isojalkalippiksen ebaysta, mutta olen unohtanut esitellä sen. 

- GhoulinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti