lauantai 18. kesäkuuta 2016

I love cats, I love every kind of cat, I just want to hug all them but I can't, can't hug every cat.

Viime viikonloppuna kävimme Jessen kanssa ulkona peräti kahtena päivänä peräkkäin. Perjantaina istuttiin iltaa Jessen veljen luona ja sitten mentiin yllätys, yllätys- Roosteriin. 
                                                            Illan meikki ja asu s'il vous plait:Ja lauantaina käytiin South Parkissa. 
Lauantain meikki ja asu:Bullet For My Valentine jakoi nimmareita ja mua harmitti kovasti kun yhteiskuviin ei kuulemma ollut aikaa, joten salakuvasin sitten jonosta Mattia ja ainoa kuva missä kukaan ei ollut edessä on tämä:


Mikä ilme :D En kestä. 


Siinä on nimmarit. Tuli ihan 13- vee olo kun laulaja kehui mun takkia ojentaessaan ton lapun mulle, hii. 


Murusteltiin vähän Jessen kanssa.

Bellasta on tullut kunnon hamstraaja. Se tuo aina mulle ja Jesselle ylpeänä sukkia jotka on kuivumassa telineellä. En edes tiedä miten se ne sieltä saa alas, ei ole koskaan jäänyt kiinni itse teossa. Myö tiskirätit ja Jessen buffihuivit ovat kuumaa kamaa. Tänäänkin kun herättiin aamulla sängyssä oli yksi huivi, mun yöhousut ja sukka. Ja aiemmin tällä viikolla kun tulin kotiin Bella esitteli ylpeänä vessan matolla olevaa huivikokoelmaansa. :D


Kävimme Jessen kanssa tällä viikolla Pesumiitissä! Oli mukavaa. Harmittaa kun Pesulla olisi ollut pöytä Metal Meetingissä, mutta sinne ei ehtinyt enää ilmoittautumaan. :(Oh snap!


- Ghoulina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti