sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Whiskey road take me home and wash away the pain.

Johan on ollut viikko! Kävin keskiviikkona päiväseltään Helsingissä ja kotiin selviytyminen meni varsinaiseksi sekoiluksi. Join päivällä lounaaksi vain tuon ihanan ison smoothien, joten kävin Kampin ruokakaupassa ostamassa evästä kotimatkalle. Vegaanisten suklaiden valikoima oli ihan järkyttävän suuri, niin siinä sitten ajantaju hieman katosi. Tajusin yhtäkkiä että juna lähtee vartin päästä ja olen vielä Kampissa. Joo, ei siitä ole pitkä matka juna-asemalle, mutta stressaaja kun olen paniikki iski päälle ja juoksin hikihatussa koko matkan asemalle. Ehdin junaan ja hikeä pyyhkiessäni huomasin että eväspatongistani oli mystisesti kadonnut puolet. Se oli varmaan katkennut juostessani ja lentänyt pois kyydistä. On mahtanut olla näky kun minä juoksen tukka sotkussa ja patongin palasia vaan lentelee. :D


Siriuskin vastustaa eläinkokeita. Miten joku voi olla noin söpö. Kattokaa ny!


Ostin taannoin ihanan paidan tanssikoulun yhdeltä opelta. <3


Mulla on nyt vähän ongelmia hiusvärin kanssa. Haluan pitää mustat hiukset, mutta mustat suoravärit ovat aina jotenkin tosi ärsyttäviä kun ne lähtevät haalistuessaan kuultamaan vihreää tai sinistä. Sininen ei haittaa, mutta vihreää se multa enimmäkseen tunkee tuolta kun on turkoosi alla. Tähän Arctic Foxin väriin olin ihan ok tyytyväinen, mutta tuokin vuotaa aina kastuessaan kivasti väriä ympäri lääniä. Ois kiva kuitenkin elää niin, ettei aina kun hikoilee otsa ole ihan sininen. 
Aiemmin olen ollut kovin vastaan hennaa, mutta ehkä se on ainoa vaihtoehto. Vegaanisia kestovärejä kun ei tietääkseni ole markkinoilla, paitsi Santella, mikä sisältää hennaa. Huoh.


Perjantaina kävin pitkästä aikaa yhden kamun kanssa baarissa vähän tuulettumassa. Ensin oltiin Koskipuistossa, mutta sitten tuli niin kylmä että oli pakko siirtyä Roosteriin. Siellä oli joku Jussi Selon uusi bändi, mikä ei sitten kauheasti kiinnostanut. Pienen vatkaamisen jälkeen päädyttiin Monttuun, jossa olikin tupa täynnä. 

Päivällä ennen baareilua sattui aivan jäätävä välikohtaus meidän pihassa. Olimme menossa Jessen kanssa kotiin ja kun nousimme autosta tuntui ihan kuin koko piha olisi muuttunut sotatantereeksi. Kaksi aikuista lokkia huusi minkä ehtivät ja syy selvisikin pian. Ne olivat tuoneet niiden babyn tohon pihaan! Juuri ja juuri selvittiin sisälle hengissä, kun lokit tulittivat meitä ripulilla ja syöksyivät päälle. Myöhemmin kyyläsin ikkunasta kun samat roistot pitivät yhtä naista panttivankina omassa autossaan. 

Tänään toilailin Arboretumilla kuvauksissa huolella ja tipahdin puusta. Tai oikeastaan liu'uin.Onneksi Frankie ei ottanut osumaa. 


Tykkään itse lukea blogeista "rakkaustarinoita" siitä, miten ihmiset ovat löytäneet toisensa yms, niin ajattelin kirjoittaa minusta ja Jessestä, jos vain kiinnostaa. :)

- GhoulinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti