torstai 14. heinäkuuta 2016

Anywhere is where she's from. Anything is what she'll be.

Viime viikonlopun vietimme Jämsässä, taas. :D 


Roadtrip!


Jesse osallistui CC-kisoihin lauantaina.
Jesse tuli 26:ksi harrasteluokassa, mikä oli mun mielestä todella hyvin kun hän oli lähdössä vasta 154, eli ihan loppupäässä. Ja tämän vuoden ajokerrat voi laskea yhden käden sormilla. Olin kyllä ihan sydän kurkussa koko ajan, oli sen verran hurjan näköistä menoa. Yhdellä miehellä katkesi reisiluu ja lopussa joku kaatui metsään niin, että sinne oli laskeutumassa Medi-Heli kilpailun loputtua.


Olen kyllä niin ylpeä Jessestä, en ollut aiemmin nähnyt Jessen ajavan. :)


Kävimme Jessen kanssa soutelemassa sunnuntaina ennen kotiin lähtöä. Ei oltu ehditty kovin kauas rannasta kun toinen airo katkesi :D 
Tarkoitus oli käydä samalla reissulla uimassa, mutta airoepisodin jälkeen käytiin erikseen yhdellä Pitkäjärven pienellä rannalla heittämässä talviturkit. 


Morris (Jessen porukoiden kissa) tuoksuu aina ihan metsälle kun se tulee kotiin saalistusretkeltä. <3


Radiokirppikseltä löytyi mulle sopiva uimapuku 3 eurolla! Ihan uskomaton tuuri! Mietin tän kesän alussa että voisin ostaa kokouikkarin, kun kaikkien bikineiden yläosat ovat käyneet pieniksi, mutta kaikkien kokouikkareiden hinnat mitä olen nähnyt ovat olleet ihan järkyttäviä huomioon ottaen että tota tulee käytettyä kumminkin aika vähän. Mutta onneksi löysin tuon. :)


Kattolamppu löytyi yhdeltä toiselta kirpparilta, jonka nimeä en nyt muista 4 eurolla! Tääkin oli ihan huippulöytö. Ensin mietin, että onko tuo vaalea väri liian hempeä, mutta se sopiikin täydellisesti meidän makkariin. 


Käytiin katsomassa WOW:ista tehty leffa, mikä oli yllättävän hyvä. Toi Ghostbusters on kyllä pakko nähdä. :D Who ya gonna call? 



Mulla oli Helsingissä alkuviikosta kaksipäiväinen koulutus ja Jesse tuli mukaan kun on lomalla. Oli todella kivaa. Käytiin Garagelandissa ja myyjä oli sen verran energinen tapaus ettei ensin tajuttu mikä meihin iski kun mentiin sisälle :D


Syöksyin Lushiin kymmenen minuuttia ennen sulkemisaikaa ja kahmaisin tän nopeasti mukaan. Tuoksuu ihanan minttuiselle ja makealle <3




Helsingin saalis. Raitahousut löysin Mangon alesta, levyt, teeppari ja sailor-henkinen mekko löytyivät kirpparilta, Sourpussin kassin Jesse osti mulle synttärilahjaksi Garagelandista ja leopardihuivin löysin Uffilta. 

- Ghoulina

2 kommenttia:

  1. Paljon Onnea rakkaani ja hyvää syntymäpäivää,. 19.7

    Oli kyllä hienoa tulla kilpailun jälkeen kotiin kuin tartuit painepesuriin ja pesit pyöräni,. ;). Soutelu reissussa oli myös intiaani meininkiä kuin pääsi airon pätkällä ihan melonta hommiin. Tosiaan talviturkit lähti vaikka vähän pelkäsin sitä vielä heittää, vastahan kesä on aluillaan, vaan loppukin loppukin jo häämöttää.

    Rakkaudella: Jessesi

    VastaaPoista