sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Not today, Satan.

Viimeviikolla tapahtui:


Tein hyvää mehua itse pari vuotta kaapissa lojuneella mehustimella!
Mehuun tuli 
- 3 punajuurta
- porkkanoita
- omenoita
- selleriä
- sitruuna


Lähikauppalook.


Juhannuksen vietimme Jessen porukoilla Jämsässä. Matkaan lähdin yllä olevilla vaatteilla ja oli kiva kun ajattelin ettei pieni reikä sukkiksissa haittaa- wrong! Ne alkoivat repeämään niin että piti heittää roskiin. :/


Mun fmuru. 


Kävin hakemassa Ruohonjuuresta vähän "lihaa". Noi maksoivat yhteensä 10€, mikä ei mun mielestä ole kauhean paha, laadukas liha taitaa olla oman muistini mukaan vähän kalliimpaa. 


Pusuttelin yksin pimeässä...ja pelattiin vähän mölkkyä. 

Tämän viikon keskiviikona pyörähdettiin Hämeenlinnassa katsomassa Iron Maidenia. Lämppäreistä ehdittiin nähdä Amon Amarth ja Sabaton. En ollut aiemmin kuullut Amon Amarthia, mikä olikin yllättävän hyvä! 


Bajamajaselfie. Miten noissa vessoissa on aina niin imarteleva valaistus?


Ja Iron Maiden. Itselleni ton niiden uusimman levyn (The Book of Souls) kuvitus oli kaikista mieluisin koska mua on aina kiehtonut mayojen kulttuuri. Lavan puitteet olivat todella hienot, harmi kun puhelimessa on paska kamera. 


Urheileminen on jäänyt vähän vähemmälle kun on ollut niin pitkiä päiviä töissä, että välillä pitää ottaa hyöty irti kotimatkoistakin. Kävelin kotiin yhtenä päivänä Arboretumin kautta <3 Luonnossa sielu lepää. 

- Ghoulina

2 kommenttia:

  1. Rock`n`Roll. Heti lähtöön täytyy sanoa että mehu oli hyvää mutta liian terveellistä mun makuun. ;) . Oli kyllä hienoa nähdä Maiden taas kerran ja sulle myös ensimmäinen vaan ei toivottavasti viimeinen kerta vaikka "pojat" jo vanhoja ovatkin,. Juhannuksena oli mukavaa ja täytyy sanoa että oli kiva käydä paikallisessa satamabaari majakassa kuin sa:n olla ylpeä ja esitellä kaikille noin upean rakastetun kuin sonja, T Jesse vaan

    VastaaPoista