tiistai 26. heinäkuuta 2016

'Till things are brighter, I'm the (Wo)Man In Black.

Toissaviikonloppuna kävin tutustumassa ensimmäistä kertaa aina Lumouksen aikaan järjestettävään Dark Markettiin.

Huvitti ja hieman myös ärsytti kun kävin pikaisesti Ärrällä ennen Vapriikkiin lähtöä niin Ärrän pihalla oleva äiti ja muutama lapsi kyyläsivät mua ihan järkyttyneenä pitkään. En ole varma mistä johtui, mutta veikkaan että mustalla huulipunalla oli jotain tekemistä asian kanssa. Eräs kaupan kassakin näytti kerran sille että meinaan syödä sen,vaikka hymyilin hänelle ja olin ystävällinen. En tajua tuollaista ämöttämistä ja töllistelyä, ollaan sentään vuodessa 2016 ja Tampereella, ei missään kivikauden tuppukylässä. Enemmän olisin huolissani jonkun lissun henkisestä tilasta ja mitä kestoduckfacen ylläpitäminen tekee hänen hengityselimilleen. 


Dark Marketilta löytyi pillerirasia eurolla, hiusrusetti oli kympin, taskupeili 3,50€ ja kengät olivat myös kympin. 
Mulla tulee kiinnitettyä paljon huomiota asiakaspalveluun, koska olen itsekin ollut aspa-hommissa. Dark Marketilla myyjät eivät välttämättä tervehtineet ollenkaan ja osa ei edes vilkaissutkaan vaikka meni pöydän eteen jos oli juttu pahasti kesken kaverin kanssa. Ymmärrän etteivät kaikki voi olla asiakaspalvelun huippuammattilaisia, mutta itselleni tuli vähän sellainen olo että minä häiritsen myyjää jos haluan ostaa jotain. Tottakai asiakkaankin on kohteliasta tervehtiä myyjää, mutta mun mielestä vastuu on myyjällä ja varsinkin kun on itse vähän ujo musta on kiva että myyjä moikkaa ensin. 
Ja on tehnyt ihan kipeää katsoa kun meidän lähi K-kaupan pihalla on marjanmyyjiä nyt kesällä ja jokainen on suht nuori. Niin myyntipöydän takana istutaan pahimmillaan jalat pöydällä ja räplätään puhelinta ja jälleen kerran, mahdollisia asiakkaita ei tervehditä. Vasta jos joku tantta päättää ostaa mansikoita, vääntäydytään tuolista ylös rahastamaan ilman pienintäkään hymyä. Mansikanmyynti ei varmaan ole ihan mitän unelmahommaa, mutta työtä sekin on.


Ostin Urban Decayltä huulipunan! Kaikki UD:n tuotteet eivtä ole käsittääkseni vegaanisia, kannattaa aina tarkistaa myyjältä jos haluaa varmasti vegaanisen.


Huulipuna pysyi todella hyvin, muu meikki oli illan sadejuoksulenkin jälkeen ihan levinnyt mutta puna oli vielä paikallaan. 


Mulla oli tiistaina synttärit, niin käytiin Sitkossa lounaalla.
Söin Margheritan vegaanisella juustolla. Oli muuten oikein hyvä, mutta olisi ehkä vielä kaivannut vähän ananasta. 

Viikonlopun vietimme Hiekkalassa ja eilen illalla oli Vermillion Damesin kesäkokoontuminen, mutta mulle tuli ihan hirveän huono olo autossa joten en sitten päässyt sinne. Just my luck.
En tiedä johtuuko kuumuudesta vai mistä, mutta vieläkin on kauhean väsynyt olo, koskee päähän ja vesikin ällöttää. 

- Ghoulina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti