maanantai 8. elokuuta 2016

I was a teenage werewolf, braces on my fangs.

Viime viikolla :


Hengasin töissä (kuollut kukka ei mun vastuulla :D).


Yritin tehdä diy-juttuja ( lattialla ei voi tehdä mitään kun Sirius tulee heti kiehnäämään)


Töissä aloitti uusi taskukokoinen tatuoija ja kävin heti testaamassa. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. <3 


Hamstraan aina H&M:n alesta sukkiksia kun saa edullisesti. :)


Odotan syksyä kovasti, tulisi jo viileät ilmat niin voisi käyttää isoja neuleita ja ylipolvensukkia. Ja hyppiä lehtikasoihin sekä paras asia, HALLOWEEN! En tiedä onko muilla niin, mutta mulla liittyy vahvasti vuodenaikaan musiikki mitä kuuntelen. Esim. nyt The Crampsista tulee syksyinen ja kiva fiilis, yleensä talvella menee jokin vähän raskaampi. 
Ainoa ikävä asia syksyssä ovat murhanhimoiset ampiaiset, joita pelkään kuollakseni. Kimalaiset ei pelota yhtä paljon, kun tiedän mille se pisto tuntuu. Kokeilin kerran pienenä paljaalla varpaalla, että tuntuuko kimalainen karvaiselle kun se on niin pörröinen. 


Lauantaina kävimme Jessen ja Jessen veljen Joonaksen kanssa baarissa. Ensin oltiin hetki Amadeuksessa ja sitten mentiin Bändäriin joka oli ihan täynnä.
Roosteri ei enää oikein kiinnosta, siellä on henkilökunta vaihtunut todella paljon nyt viimeaikoina ja asiakaskunta on vaihtunut rokkareista pukumiehiin ja musiikkikin on mennyt enemmän massan suuntaan. 


Hyvää viikonalkua, toivottavasti teidän maanantai oli parempi kuin mun. Ajoin pyörällä nastaan keskustassa juuri kun olin lähdössä kotiin, ja tietysti ihan kauhean nälkäisenä (=kiukku). 

- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti