keskiviikko 24. elokuuta 2016

So be driven by demons, demons tell me where to go.

Viime viikko:


Avasin polvisukkakauden ja tilasin EMP:ltä hieman erilaisemman pelipaidan. Ja kyllä, aion käyttää tuota mekkona sukkisten ja polvisukkien kanssa. 

Tuunasin vanhan piianpeilin uuteen uskoon. Siitä tuli oikein söpö!


Päivänasu 1.


Päivänasu 2. Löysin tuon mekon UFFilta 5 eurolla.


Jesse osti uuden hatun, jonka kuosi on mullekin mieleinen. 


Lauantaipäivänpojotus

Kävin viime lauantaina katsomassa burleskia Teerenpelissä. Oli kyllä taas niin ihanaa! Toverit, jos teistä tuntuu sille, että elämästä puuttuu jotain kannattaa kokeilla burleskia. <3
Esitysten jälkeen Jesse tuli hakemaan minut Teerenpelin ovelta ja lähdettiin kohti Yo-taloa ja Demented Are Gon keikkaa. Matkalla turistiin hetki Lemmystä yhden hyväntuulisen skinin kanssa ja kun päästiin Yo-talolle meininki oli hyvä. Kaikki hymyilivät ja jos joku sattui kaatumaan pitissä niin moni oli auttamassa aina ylös. Ei yhtään tappelua ja kaikki olivat hyvällä tuulella, vaikka yleisö koostui lähinnä punkkareista ja psychobilly-ihmisistä, joita kukkahattutädit aina paheksuvat.
Lähdettiin sitten noin keikan puolivälissä kotiin, olin ollut jo menossa 12h niin alkoi olla jo vähän huono olo. Taksia metsästäessämme kävelimme läpi keskustan, joka oli täynnä Blockfestiin osallistujia. Näitä kaikkien kukkahattutätien kullannuppuja ja ananastukkia. Yllättävän moni oli agressiivisella päällä ja jos vähän sattui olkapää raapaisemaan teinipoikaa tungoksessa ohikulkiessa oli vastaanotto keskarin heiluttelua ja merimiesmäistä kiroilua.
Niin mietiskelin tuossa, että mikähän siinä on, että ne jotka kuuntelevat paskaa musiikkia ja pukeutuvat ns. "muodikkaasti" ovat hyvin tietoisia siitä että kova jätkä vittuilee muille ja haastaa riitaa. (Liekö oman huonon itsetunnon pönkittämistä?)Veikkaan että muutama tappelukin Keekin keikalla on ollut, en tiedä koska en itse siellä ollut. Mutta sitten verrattaen sellainen kansakunta, joka pukeutuu hieman omanlaisesti ja ilmaisee vahvasti itseään pukeutumisella ja tietenkin musiikkimaku on hieman laadukkaampi - näin niinkuin mun mielestä - kaikki ovat sulassa sovussa ja vaikka ei aina tunnettaisikaan, kunnioitetaan muita ja ollaan mukavia toisille ja omataan käytöstavat. Kuulemma Nummirokissakaan ei ollut yhtään tappelua, vaikka onkin yksi Suomen raskaimmista festareista.
Aika tiukkaa yleistämistä, poikkeuksiakin on. Mutta olis kiva jos useammatkin ihmiset tajuaisivat sen, että ei ole kaveria karvoihin katsominen ja hieman erilaisemmankin ulkokuoren alla voi olla hyvin sympaattinen ja mukava ihminen.


Lauantai-illan asu. En ole aiemmin käyttänyt tuota mekkoa (paitsi siskoni valmistujaisissa, joista suurimman osan makasin sängyssä migreenin kourissa), koska se on tuntunut aina liian hienolle. Teerenpeliin se kumminkin sopi hyvin. :)


Eilen kävin ottamassa taas vähän kuvaa Alikilla. Tuon tekemisessä nokka tuhisi 1,5h, mikä on hyvä koska sattui aika mukavasti. Värit lisätään myöhemmin, kun muija palaa Kreikasta. 

Päivänasu 3.

Jesse oli tilannut EMP:ltä tän ja se saapui tänään. Pitää miettiä tuolle joku hyvä paikka. 


- Ghoulina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti