maanantai 10. lokakuuta 2016

"Go to hell!" "Oh! I've been there, thank you. I found it quite lovely."

Jee lokakuu on täällä!


Vaihdoin puhelimeen ihan teemaan sopivan kuoren, hihi. Mulla on mennyt hommat ebayn kanssa ihan höpsöttelyn puolelle kun sieltä saa melkein ihan mitä vaan ja huomasinkin tossa yksi päivä että sieltä saa myös tekotissejä. Score!


Naama, kun käytiin Jessen siskon lapsen synttäreillä taannoin. Ja huomatkaa miten järjetön aika talon vierailijoille on annettu, vaan 4h! Mitä jos jää yöksi? Sittenhän pitää käydä neljän tunnin välein siirtämässä kiekkoa jos muuta paikkaa ei löydy.


Otin salaselfien Cooperia ja Bowieta odotellessa. 


Kukaan ei arvaa missä käyn salilla ! Tällä kertaa kävin kuitenkin vain hieronnassa pienellä kaljulla naisella, joka on muuten ihan paras.


Löysin ebaysta vegaanisen kestovärin, mikä ainakin toistaiseksi on ollut ihan bueno.  :)


Tehtiin Jessen kanssa viimeviikolla nakkipiiloja. Tuli oikein hyviä, varsinkin kun lisäsi tuonne palan juustoa. 


Löllykkämehut on mun uusi addiktio ja kokis tulee kovana kakkosena. Aika jännä että miten se makuaisti vaan muuttuu kun aiemmin join vain pepsimaxia ja kokis oli pahaa. Nyt pepemake maistuu ihan vedelle.Löysin Radiokirppikseltä eurolla tän coolin mukin. Cooliutta korostaa vielä se, että kun muki on täynnä toi yks kaveri näyttää ihan kuin se olisi kylvyssä. :D Käytiin murusen kanssa vähän kuvailemassa kun lehdet on niin ihanan värisiä. Harmittaa toi ylläolevan kuvan varjo, kun toi oli kokovartalokuvista ainoa mikä oli hyvä naaman osalta. Mulla on ollut tänään hepulipäivä ja se huipentui siihen, että kun olin ruokakaupassa kassajonossa ja lueskelin siinä vieressä olevien lehtien otsikoita ja yksi otsikko oli että "Onni potkaisee jos löydän hyvän kakkasuon." Mietin hetken että miten voi olla tuollainen otsikko, mutta sitten tajusin että siinä luki LAKKAsuo ja olin vain lukenut väärin. T. Se hullu tyttö kaupasta joka nauroi yksin


En kestä kun tuo toinen on niin söpö :D

- Ghoulina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti