lauantai 21. tammikuuta 2017

Satan is super kawaii

 Tilailin jouluna itselleni netistä pari kivaa juttua joululahjarahoilla, mutta ne tulivat vasta vähän aikaa sitten. 

Killstarin Hexmas salen ansiosta sain arkun muotoisen lompakon ja satanicat topin. Toppi on itseasiassa  mekko, koska se on niin iso ja pitää varmaan vähän kaventaa sitä. Arkun muotoinen lompakko on ihankuin tehty mulle, haluisin mm. arkusta tehdyn sohvan ja sänkykin ois kiva. :D 
Evilbaysta tilasin vihdoin tuon paidan mitä mietin pitkään. 


Ja Beautybaysta ensimmäisen huulilakan mitä olen koskaan kokeillut sekä paljon kehutun Dipbrow pomaden, mikä oli kyllä ihan maineensa veroinen.


Jesse tilasi mulle noi Motörhead shortsit jo ennen joulua lahjaksi, mutten ole saanut aikaiseksi kuvata niitä. Kesällä polvisukat ja baseball-takki kaveriksi ja bueno pyöräilyasu on valmis.


Parempaa kuvaa toisesta karvatakistani. Oikeasti olin vain piilossa sovituskopissa häpeältä kun äiti järjesti kauhean shown hömpällä kun siltä hävisi hanska.


Vietettiin viimeviikolla Jessen kanssa laatuaikaa ja käytiin Roosterissa syömässä ja sen jälkeen Tornissa, mikä ei ollut kyllä mitenkään viihtyisä. Unisex vessa siellä kyllä oli. Olen tehnyt paljon mehuja viimeaikoina ja ihastuin ikihyviksi kun cittarista sai 5kg appelsiineja kahdella eurolla. 
Mun lempimehu tällä hetkellä sisältää 3 omenaa (mielellään Granny smith, se vihreä kirpeä), 3 appelsiinia, sirtuunan ja 2 porkkanaa. Mua naurattaa aina toi Granny smith kun taidan vieläkin olla siskoni puhelimessa nimellä GH Granny, koska kun joskus nuorempina pelattiin Guitar Heroeta tosi paljon ja jossain kohtaa sitä kitaraa piti heilauttaa ja mä heilautin sitä kuulemma tosi mummomaisesti. :D 


Löysin tänään tuon ihanan mustan viitan/tunikan minkälie 10€:lla (!!!!!!!) Indiskasta. <3


- Ghoulina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti